Friday, October 26, 2007

Tuleb, tuleb

Ootame Kristjani käima hakkamist nagu jõuluvana. Ei tule ega tule. Aga nüüd vist jälle annab lootust.
Ootus ja lootus on lastevanemate eluaegne saatja- et hakkaks naeratama, et hakkaks keerama, et hakkaks roomama, käima, jooksma. Et lasteaias läheks hästi, et koolis saaks hakkama, et tooks koju ilusaid hindeid, et leiaks ilusa pruudi, et teeks ema ja isa vanavanemateks ja nii edasi...... Nutt tuleb kohe peale.

Mõnus kogemus

Käisime Läänemaal saunas. Lahke peretütar tegi juba mõni aeg tagasi reklaami oma popile nahakoorimisplöksile- kaerahelbed, sool ja mesi. Nõutasin siis ka seda oma saunaskäigu ajaks.
Mmmmmmm.... esiteks maitses see väga hästi. Ja teiseks tegi see minu olemise täiesti uueks inimeseks- nahk nagu beebil, energiat duracelli jänese jagu. Ilmselt lähevad meie kodused pudru jaoks mõeldud kaerahelbed nüüd jahvatamisele ning võtavad järjekorda peagi valmiva sauna ukse taha.

Ühe loo lõpp

Andsin endast talle pea kaheksa aastat. Ja nüüd on see lõppenud. Minu algatusel. Ajad läksid segaseks ja ilmselt oli lõpplahendus minu jaoks üsna soodne. Nagu öeldi- oleks võinud ka kehvemini minna.
Kas ma olen kurb? Ei ole. Lõpp tuli minu jaoks õigel ajal. Uued teed ja võimalused on valla ja avatud. Olen turul saadaval.
Hüüdnimi jääb mulle vähemalt kojaliinis küll vist igavesti alles. Kohuke.