Tuesday, April 08, 2008

Olge tähelepanelikud, teid petetakse

Jälle pean murekirja kirjutama. Viimasel ajal satun harva poodi. Põhjus lihtne- Kristjaniga poodi minnes kuluvad kõigi närvid liiga palju. Lihtsam on endal üks ära käia ja asi ants.

Niisiis jäi poja issiga ja mina läksin kiirelt poetuurile. Üritasin kokkuhoidlik olla, no nii profülaktika mõttes :) Vaatasin toodete hindu ja üritasin meelde jätta, siis hea kassas kontrollida. Minu "väljavalituks" osutusid muna ja krevetid.
Jõudes kassasse oli mul juba eelaimdus, et sealt ei saa midagi head tulla. Nii oligi. Krevetid oli minu mälu järgi 29 krooni ja munad 22 krooni. Kassatädi lasi läbi 33 krooni ja munade eest 24 krooni. Muidugi ei olnud mõtet kassapidajaga väga õiendada. Vangutasin pead ja läksin infoletti. Sealne teenindaja ei vaevunud krevettide hinda isegi mitte järele pärima, vaid leppis minu öeldud "29 krooni millegagi" ja andis mulle raha tagasi.

Tuleb vist välja, et pead iga hinna kirja panema ja siis kontrollima. Kõik see juhtus Rimis ja mitte esimest korda. Nii et olge tähelepanelikud, kui sinna satute.

Kevadtöödele tuld!!!

Ilusate ilmadega ei saa toas istuda, ikka vaja õues mütata. Nädalavahetusel sai riisutud, oksi purustatud, lõpmatuseni kivisillutist pühitud. Silm puhkas pärast tehtud tööl.
Kui nüüd ilmad ka veel soojemaks läheksid.....