Wednesday, April 01, 2009

Himos 2009

Nüüd sai minu suusaärevus ka ära rahuldatud. Kihutasime märtsi alguses koos teise perega Himosele. Kristjani plaanisime ka suuskadele panna. Mina eriti optimistlik ei olnud ja arvasin, et suusatamine piirdub laenutuses suusasaabaste vaatamisega, heal juhul proovimisega. Aga võta näpust. Kristjan lasi endaga kõike teha! Ennu käest sain mõned juhtnöörid, mida ühe 2,5 aastasega mäel teha ja nii ma tegingi. Abiks oli suusakepp, ei muud. Paar korda tuli koos minuga alla, siis teatas, et nüüd tahab ise. Ega me ei keelanud ka. Eks me muidugi tahtsime Kristjanist kohe Alberto Tombat teha ja üritasime teda veenda rohkem mäest alla laskma. Aga ega sundida ei saa. Teda huvitas ka kõik muu- kelgumägi, niisama kiiver peas mäest alla jooksmine, linttõstukiga jälle üles tulemine ja muud talverõõmud.


Siin on "alberto tomba" (esiplaanil) ja taustajõud

Hetk enne mäest alla tuiskamist

Siin sõidetakse linttõstukiga üles. Kukkumisel haiget ei saadud, sest ma õmblesin inseneri juhendamisel pehmendusega püksid



Tagasitulles ostsime pojale seljakoti. Palun, siin on ülevõte.

Kirke tegemisi

Endalegi üllatuseks otsustas väike tütreke ennast keerama hakata. Ei mingit pikka punnimist ega ootamast. Ükskaksüksteist, väike jalavibutus ja kõhuli valmis. Umbes kolmanda keeramise ajaks jõudsin ka fotokaga jaole.

Nagu ikka käib kõhuli keeramisega kaasas tagasikeeramatus. Ühel hetkel väsib pea ära ja siis tuleb natuke ninaga tekki nokkida. Niikaua kui keegi jälle tagasi aitab keerata. Eks ta ole- nokk kinni saba lahti.