Wednesday, March 10, 2010

Uus kogemus

Öeldakse, et käi igal aastal vähemalt üks kord kusagil, kus sa ennem ei ole käinud. Täna sain selle ütlemise järgi linnukese kirja.
Kuna ma olen ennast käsist-jalust kojaga sidunud, siis märtsi koosolek oli minu korraldada. Urrrrr. Nüüd ma saan väga hästi aru sellest, et kui hea on minna hästi organiseeritud üritusele. Ja kui üritus ei olnud väga hea, siis nina krimpsus viriseda.
Nüüd sain ise kogeda korraldamise poolt. Pean tõdema, et ma olin endast ikka täitsa õue minemas, kui koosoleku aeg lähenes, aga mul ei olnud veel kindlat kohta kokku lepitud. Läbi sai räägitud erinevaid paiku ja ettevõtteid- Solaris, Krimelte, Kohtuekpertiisi Instituut, Ahhaa keskus. Kõigil olid mingid hädad. Aga tänu kallile abikaasale tuli mõte, et läheks vaatama Enn Kunila kollektsiooni näitust. Mõeldud-helistatud ja aeg koos giidiga kokku lepitud. Kuna neil ei olnud pakkuda koosoleku ruumi, sest kõik kohad on kunsti täis, siis leppisin kokku Kuku klubiga. Neil oli just pakkuda kahte ruumi.
Nüüd seda blogimist blogides on kergendus hinges. Näitus sai külastatud, koosolek peetud. Mul on siiralt hea meel, et need, kes kohal olid, jäid rahule ja olid väga tänulikud, et selline üritus sai just sellises kohas korraldatud. Paljud, et mitte öelda kõik tunnistasid, et nad ei oleks oma tavaelus sellele näitusele kunagi sattunud. Ma olen endaga nii rahul!
Selle aasta uue koha kogemus on täidetud ja kunstilinnuke ka kirjas. Millal sina viimati kunstisaali külastasid?