Friday, April 22, 2011

Poodlemine

Täna, vaikse reede hommikul kihutasin poodi. Mõtlesin läbi astuda uuest Kadaka Selverist. No et self-service ja puha. Ja oh mind narri, läksin õnge ja seda täiega :)
Esiteks oli pultide registreerimise järjekord hirmus pikk. Nii kaua, kui ma seal seistes vastu pidasin, tutvusin kasutusjuhendiga ja otsustasin loobuda. Võib olla mõtlen ümber, kui süsteem on mõnda aega töötanud ning lastehaigused läbi põetud. Järgmisena sisenesin müügisaali ning sattusin kohe ummikusse, sest sissekäigu lähedal olev juurviljaosakond oli tekitanud tõsise tropi. Kummaline tähelepanek, et kuigi pood oli teist päeva lahti, olid juurviljad väga hirmsa moega. Justkui oleks need seal mitte kaks päeva, vaid kaks nädalat seisnud- kapsas oli närtsinud ja brokolil olid kile all hallituseplekit. Fufufu!
Muidugi oli poe kaupade asetust tundmatuseni muudetud, nii et asjade leidmisega oli keeruline. Palju oli tühje riiuleid, kuigi kell oli juba kümme. Otsimisega läks tuju täitsa ära ning kuna ma kõrvitsat ja murakamoosi ka ei saanud, siis otsustasin poest lahkuda. Kokkuvõtteks tehti uue poe avamisega rohkem lärmi, kui asi väärt.
Küll ma sinna poodi ikka lähen, aga las esimene vaimustus läheb üle, siis on inimlikum.